Rólunk

Pop/Punk - Punk/Rock zenekarok lemezkritikái, külföldről és itthonról. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll! Bármilyen kérdésetek/kérésetek van, kommenteljetek v. írjatok a popunkrockblog@gmail.com címre!

Archívum

Utolsó kommentek

A kihagyhatatlan buli : PUNK ROCK THE BOAT

ClickHereToBreakMyHeart 2010.06.27. 18:56

Igen! Végre valami élet! Igaz, hogy a fővárosba kell érte utaznunk (de jó nektek pestiek:) , de azt hiszem, hogy, aki szereti az igényes californiai hatású popunkrock muzsikát az nem tudja majd kihagyni ezt a bulit. A jó hangulat pedig garantált, hiszen a hazai színtér ezen stílus, sokak által legjobbnak vélt képviselői gondoskodnak róla. Gyertek, csináljunk egy napra az A-38-ból ’ugrálló’ hajót!:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki ismeri a flyer-en feltüntetett bandákat , annak világos miről is beszélek, aki nem, annak pedig jöjjön egy kis ízelítő pár fellépőről:

Idiot Side :
 
Ők egy szerencsi banda, anno még vagy 5-6 évvel ezelőtt csíptem el őket egy borsodi klubkoncerten és már akkor bökdöstük egymást Nanoval a koncert alatt, hogy igen, ezekből még lesz valami. És hát igen, lett is, a magyar „zene”csatornán elég sűrűn látott vendégek. 21 címmel pedig idén májusba került a boltokba a nagylemez, ami 13 számot foglal magában. Aztán ez meg is osztja rendesen a közönséget. Hogy jó vagy rossz hatással volt rájuk a hirtelen jött hírnév, arról győződjetek meg ti a helyszínen. Azonban, aki ismeri őket az tudhatja, hogy TV ide vagy oda, ők megmaradtak ugyanannak az idiótáknak, mint amilyennek sok-sok évvel ezelőtt megismertük őket, és nagyon jó kis hangulatú konci lesz ez, efelől nincs kétségem. Az új számok pedig szerintem nagyon is működnek!

 

 
Link-X :
 
Azt hiszem, nekem a Nikson mellett az egyik legjobban várt koncert lesz, hiszen nemrég jött ki „A Vég Hajnalán” c. legújabb nagylemezük, ami finoman szólva is egy bitang jó hanganyag lett, kb. 2 hete csak ezt hallgatom. Ami érdekesség, hogy nemrégiben esett át a zenekar egy tagcserén, kíváncsi leszek, hogy már most júl. 3-án bedobják-e Balázsék a mélyvízbe az új tagot. Bár ez egy hajón lévő koncerten igen találó lehet.:) Gyertek el és meglátjuk, mint ahogy azt is, hogy az új lemezről melyik számok kerülnek a terítékre, mert én mondjuk szívesen végigugrálnám elejétől a végéig az új szerzeményeket, megfűszerezve az Amber Pacific és Mest feldolgozásaikkal, de hát tudjuk hogy időszűke miatt ez nem lehetséges. de amíg lélegzem addig van remény és majd meglátjuk mi lesz.:) Addig is hallgassátok az új lemez legnagyobbnak vélt track-jét (bár sztem a Lelkünkből-t semmi nem üti).
 

 
Nikson :
 
Este 20 órakor lép színpadra a győri illetőségű Nikson, és bátran merem kijelenteni, hogy a nap legpörgősebb koncertjére van kilátás. Úgyhogy jobb ha mindenki még konci előtt elintézi ügyes-bajos dolgait és betáraz sörrel, mert a gig alatt nemigen lesz megállás. Az együttes nemrég dobta ki az új videoklipjüket, ami a Blue Bird EP „I was Thinking” c. számából készült, és a hamarosan megjelenő új nagylemezük előfutára. A klipről annyit, hogy nagyon profin leforgatott anyag lett, aki még nem látta az a lenti videóban pótolhatja hiányosságát. Abban biztosak lehetünk, hogy az esti setlist-ből sem fog hiányozni az új nóta, kérdés, hogy már az elején bedobják a srácok, vagy a konci végére tartogatják. Valószínűleg az előző nagylemez alapműveit sem kell majd nélkülöznünk ( stay with me, we’re all angels, rescue me … ), úgyhogy azt hiszem egy nagyon tartalmas és ütős 45 perc elé nézhet mindenki a helyszínen. Addig pedig hallgassátok az új számot, a videó alatti linkre kattintva pedig a szám lyrics-ét is megtalálhatja az, aki hozzám hasonlóan szereti betanulni a szövegeket:)

 

LYRICS 

Reflected :
 
Nem hiszem, hogy sok embernek bemutatásra szorul az est úgymond főzenekara a salgótarjáni Reflected. 2008-as Paradise Found c. (sorozatban második) nagylemezük igazi mestermunka lett, amiről egész biztosan felcsendülnek a legütősebb számok. Elég sok koncertjükön voltam már ahhoz, hogy nyugodt szívvel kijelentsem, aki belekóstol az élő fellépésükbe az erre a szűk 1 órára biztosan Californiában fogja érezni magát. És hát itt a nyár,  így talán még az Ataris – Boys Of Summer c. feldolgozás nótája is helyet kap a setlistben. Mondjuk olyan sok kitűnő szám van a zenekar zsebében, hogy cover song nélkül is bőven lesz mivel kitölteni a koncertidőt, és még a back-call-ra is olyan számot tudnak előrántani a srácok, hogy az ember a haját tépi a mámortól. Úgyhogy mindenképpen egy felejthetetlen show-ra van kilátás, ízelítőként hadd szóljon a paradise found slágergyanús száma a PopCorn.
 

 

IDIOT SIDE - MYSPACE 

LINK-X - MYSPACE 

NIKSON - MYSPACE 

REFLECTED - MYSPACE 

Add a Facebook-hoz Add az iWiW-hez Add a Twitter-hez Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez


Címkék: magyar koncertajánló

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://popunkrock.blog.hu/api/trackback/id/tr262114052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nano 2010.06.27. 20:15:50

Nagyon adja! Iszonyat buli lesz! És szerintem sem szabad szidni Idiot Sideékat! Nekem sem tetszik hogy a viva felkapta őket, de ők valóban a nulláról indultak és mindent maguknak köszönhetnek. Az már más kérdés hogy ki és mikor figyelt fel rájuk. Emlékszem mikor eljöttek a "klubba" akkor még a valamelyikk faterja cipelte fel a motyót és csinálta meg a hangosítást, röhögtünk ott rajtuk, aztán hirtelen az első sorban találtuk magunkat és végig ugrabugráltuk a koncertet, nyomtak vagy 4 blinket :-). Aztán vagy 2 órát csócsóztunk velük és hoztál is nekik valami CD-t, ment a "punk oktatás" :)

ClickHereToBreakMyHeart 2010.06.27. 20:21:39

@Nano: Húú és pont a szülinapunkat ünnepeltük, és csak felugrottunk kíváncsiságból. Aztán mekkora koncertet toltak már, mááámooor :)) A Cd-t sztem a következő alkalomra hoztam azt hiszem:) Jaa, amúgy júliusba jönnek barcikára, ott a helyünk :)
süti beállítások módosítása