Rólunk

Pop/Punk - Punk/Rock zenekarok lemezkritikái, külföldről és itthonról. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll! Bármilyen kérdésetek/kérésetek van, kommenteljetek v. írjatok a popunkrockblog@gmail.com címre!

Archívum

Utolsó kommentek

Nyár

Nano 2010.07.09. 16:52

Nyár van, süt a nap, meleg van végre, ezért mi is kevesebbet ülünk a monitor előtt. Iknább a borospincék hűvösét élvezzük vagy éppen elugrunk valamelyik fesztivára kitombolni magunkból az évben felgyülemlett feszültséget. A foci meccsek, jelentős mennyiségű sör társaságában való megtekintéséről, ne is beszéljünk. Ezért, kicsit itt a nyár folyamán ritkábbak lesznek a post-ok, de azért igyekezni fogunk, és beszámolunk minden újdonságról és jó koncertről. Amíg ezek megszületnek nézegessetek klipeket, például az én kedvenc zenekarom nagyon is idevágó alkotását! A sör legyen veletek!

Add a Facebook-hoz Add az iWiW-hez Add a Twitter-hez Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez


Címkék: blog klip

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://popunkrock.blog.hu/api/trackback/id/tr102141312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása