Rólunk

Pop/Punk - Punk/Rock zenekarok lemezkritikái, külföldről és itthonról. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll! Bármilyen kérdésetek/kérésetek van, kommenteljetek v. írjatok a popunkrockblog@gmail.com címre!

Archívum

Utolsó kommentek

Welcome To My Popunkrockland Vol.01.

ClickHereToBreakMyHeart 2010.06.09. 17:46

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam mivel is indítsam meg a cikk –és lemezdömpinget, aztán arra jutottam, hogy először egy kis európai punkutazásra invitállak titeket, ahol sorra megosztom veletek azokat a kontinensbeli pop/punk punk/rock bandákat és lemezeket amikről nem igazán hallhattunk még, pedig legalább olyan jók mint az amerikai együttesek! Nah acore térjünk is a lényegre, welcome everyone to my popunkrockland! 

Első állomásunk : Svájc, Zürich, és a SNITCH nevezetű formáció:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

folytatás tovább után...

Zeneileg úgy tudnám behatárolni őket, hogy egy slágeres, szintimentes punk-rock-ot játszó bandáról van szó. Debütáló, azonos nevű lemezük 2007-ben jelent meg. Azt kell mondani, hogy igazán korrekt albumot tettek le a fiúk az asztalra, ami bárhol megállná a helyét. Már az első szám (Gravity) rendesen megadja az alaphangulatot ami aztán az ’I was born’ után fokozódik. A 4es track (Slumberville) elég erős NO USE FOR A NAME ráhatással bír, de ezt még elnézzük. Azt már kevésbé, hogy a lemez a végére kicsit beszürkül, bár az utolsó előtti ’First Day’ c. track az eszméletlen hangulatos! A záró akusztikus számot feleslegesnek érzem. Mindenesetre annyi biztos, hogy érdemes odafigyelnünk rájuk, első lemeznek bőven megállja a helyét, összeségében egy 10/6-ot mondanék rá.


 

SNITCH - MYSPACE

Add a Facebook-hoz Add az iWiW-hez Add a Twitter-hez Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez


Címkék: lemezkritika 10/6 popunkrockland snitch

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://popunkrock.blog.hu/api/trackback/id/tr922069443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nano 2010.06.09. 19:21:05

adja!

de tényleg hallom Tony Sly-t a háttérben :-)
süti beállítások módosítása