Rólunk

Pop/Punk - Punk/Rock zenekarok lemezkritikái, külföldről és itthonról. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll! Bármilyen kérdésetek/kérésetek van, kommenteljetek v. írjatok a popunkrockblog@gmail.com címre!

Archívum

Utolsó kommentek

Hallatlan Remekművek (part1)

ClickHereToBreakMyHeart 2010.06.10. 21:24

Hellow!

 

Új rovatunkban azok az albumok kerülnek a terítékre amelyek perfect közeli 10/9-es hanganyaggal bírnak. Nyugodtan lehet bárkinek terjeszteni őket, csalódást biztos nem okoznak senkinek ( persze csak ha jó hallású az illető). Hallatlan, mert megpróbálok minél ismeretlenebb recordokat összeválogatni, és persze hallatlan, mert hallatlanul jók. Nah acore hadd szóljon:

 

1. PAPERBACK TRAGEDY – BA BAH GOOSHE (2007)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Először is köszönet érte jogászúr cimbimnek, hogy felhívta rájuk a figyelmem. Huh gyerekek, megszólalni is nehéz ezután az album után. Hát emlékszem amikor először meghallgattam cimbinél utána jól besöröztünk és az utcán énekeltük a számokat. Ez az a lemez, amilyennek lennie kéne egy új korszakbeli punkrock lemeznek (és ezzel nem csak én vagyok így). Semmi félrebeszélés, 3perc alatti számok, ütős gyors dallamok, kitűnő ritmusváltások és éneklős refrének. A pörgős intro utáni The Clockbreaker (it’s been so long and ive been gone / I knew you’d hate me before long / one million lies one billion songs of bitterness and selfishness ) meghallgatása után már mindenkinek tiszta miről is beszélek. A Gravel Grudy és a későbbi Shittown refrénjét első hallás után már dúdolod magadban. A Scrapbook (it tears me apart / to know what youre doing sunday / cause that day was ours / just to lay in bed all day / here we are / just a photograph / in a photo album that / you keep under the bed / get out of my head) úgy ahogy van elejétől végéig tökéletes, Our Fearless Leader igazi kukaborító zúzós szám, a záró Wish You Were Here refrénjét ( i wish you were here / there’d be no sorrow in my life / there’d be no pain i’d ever know / there’d be no children left behind / there’d be a moon that never glows ) pedig ki se vered a fejedből amíg újra nem indítod a lemezt. Erre mondom azt, hogy ez igen, ezért érdemes minden szart meghallgatni, hogy ilyen kincsekre bukkanjunk!

PAPERBACK TRAGEDY - MYSPACE

Add a Facebook-hoz Add az iWiW-hez Add a Twitter-hez Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez


Címkék: remekművek

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://popunkrock.blog.hu/api/trackback/id/tr922072658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nano 2010.06.11. 19:50:56

de kajak! még nem is hallottam róluk! már hallgatom is !

rákendróó

Nano 2010.06.13. 10:43:33

@Nano:
Nah pótoltam a leckét tanár úr! :-)

elég fasza, én azoknak ajánlanám akik NOFX, Lawrence Arms vonalon utaznak. Jó darálós punk zene

ClickHereToBreakMyHeart 2010.06.14. 18:37:05

Hát igen, a lemez pop-punk hatása inkább csak a lyrics-ben ütközik ki, de elég is az náluk:)

mhakkinen 2010.06.14. 19:06:21

nna, ezt én is alátámaszthatom:) mire végighallgattam az albumot annó, már rajta is volt a lejáccón és napokig az ment:D várjuk még a hasonló "gyöngyszemeket"

Nano 2010.06.14. 19:44:57

@mhakkinen: Üdvözlünk az oldalon! :-) megpróbálunk minél több mindennel szolgálni, reméljük a további cikkek is elnyerik majd a tetszéseteket!
süti beállítások módosítása